Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Herstart bouw in Vijfheerenlanden

29 april 2020


In januari hebben we je geïnformeerd over de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied en de kernen van Vijfheerenlanden. Deze gaan we gezamenlijk oppakken. Aannemer NKM Network Services is gestart met de aanleg in de kernen van Vijfheerenlanden. Daarnaast wordt vanaf nu ook weer gewerkt aan de aanleg in het buitengebied. De aanleg rondom de dijken blijft een uitdaging, maar een groot deel van de bewoners kunnen wij gaan voorzien van een glasvezelaansluiting.

We leggen het glasvezelnetwerk van gebied naar gebied aan. In de afbeelding is een overzichtskaart te zien waarin volgorde van aanleggen aangegeven wordt. Als eerste wordt gebied 1 aangelegd, daarna gebied 2 enzovoort. Voor de daadwerkelijke planning verwijzen wij je graag naar onze website; www.glasvezelbuitenaf.nl.

Aanleg tijdens het Coronavirus

Aannemer NKM start in het gebied met de aanleg via de openbare weg. Vanwege het coronavirus hanteren we daarbij  de hygiënemaatregelen en voorschriften vanuit het RIVM. De mensen die buiten aan het werk zijn, bijvoorbeeld de graafploegen, zoeken zo min mogelijk contact met mensen in hun omgeving. Ook komen zij zo min mogelijk in de bouwkeet. De mensen die dat kunnen, zoals projectleiders, engineers en andere leden van het projectteam, werken zo veel mogelijk vanuit huis.

Toch ontkomen wij er niet aan dat de uitbraak van het Coronavirus gevolgen heeft voor de planning van de aanleg. Het is nog te vroeg om te bepalen hoe groot deze gevolgen voor uw gebied zijn. Ook in deze onzekere tijden, zetten wij alles op alles om het werk door te laten gaan, en er voor te zorgen dat mensen digitaal met elkaar verbonden kunnen zijn.