Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Diensten

Uit welke diensten en dienstaanbieders kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit verschillende partijen, allemaal betrouwbare en gerenommeerde aanbieders met jarenlange ervaring op glasvezel. Zij bieden verschillende abonnementen aan die passen bij elke situatie, maar in ieder geval snel en stabiel internet, interactieve televisie met zeer goede beeldkwaliteit en betrouwbare telefonie. Als je je postcode en huisnummer in de postcodecheck op deze website invult, zie je bij welke dienstaanbieders je een abonnement kunt afsluiten. Je sluit een abonnement rechtstreeks met hen af en meldt je daarmee direct aan voor de glasvezelaansluiting in jouw woning.

Waarom kan ik niet mijn eigen dienstaanbieder kiezen?

Omdat wij een open glasvezelnetwerk aanleggen, kunnen verschillende partijen hun diensten aanbieden. In principe zijn alle dienstaanbieders welkom om zich bij ons aan te melden voor toegang tot ons netwerk en een samenwerking aan te gaan voor de uitrol van glasvezel in een bepaald gebied. Als een dienstaanbieder niet beschikbaar is in een bepaald gebied, is dit de keuze van de dienstaanbieder zelf en niet van Glasvezel buitenaf.

Waar kan ik terecht met vragen over apparatuur voor internet, televisie en telefonie?

Voor alle vragen rondom je huidige apparatuur of apparatuur die je nodig hebt voor je toekomstige glasvezeldiensten kun je terecht bij de dienstaanbieders. De mogelijkheden en de apparatuur wijken vaak per dienstaanbieder af. De dienstaanbieders kunnen je dus het beste adviseren rondom deze onderwerpen.

Wat kost een abonnement voor internet-, tv- en telefoniediensten?

De dienstaanbieders leveren de diensten. Op hun websites vind je dus ook de diensten en bijbehorende tarieven. Wij bouwen en beheren enkel het glasvezelnetwerk en bieden geen diensten aan.

Houd er rekening mee dat de kosten voor een abonnement exclusief de eventuele vastrechtvergoeding zijn.

Kan ik mijn alarmsysteem aansluiten op glasvezel?

Het is bijna altijd mogelijk om je alarmcentrale aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Neem contact op met de leverancier van je alarmcentrale om dit na te vragen.