Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Glasvezel pop-up store in oud Rabobankgebouw Vollenhove

27 augustus 2019


Het voormalige gebouw van de Rabobank in het centrum van Vollenhove heeft een nieuwe bestemming. Naast Innovatie Lokaal heeft nu ook Glasvezel buitenaf intrek in genomen in het pand. Zo is er voor inwoners van de stad op de donderdagen en vrijdagen een plek voor informatie en advies over glasvezel.

Innovaties en glasvezel

De doelstellingen van beide partijen sluiten naadloos op elkaar aan. Zo houdt Innovatie Lokaal zich bezig met het slim oppakken en implementeren van innovaties om zo als stad en gemeente niet achter te blijven. En Glasvezel buitenaf biedt een glasvezelnetwerk dat dergelijke innovaties moeiteloos kan faciliteren.

Binnenlopen voor advies

Voordat er glasvezel komt, moet eerst 40% van de inwoners van Vollenhove zich aanmelden en een glasvezelabonnement afsluiten. Dat moet voor 30 september. Wim Brus, eerder politiek actief in Steenwijkerland, zet zich in als coördinator tijdens de glasvezelcampagne. Hij heeft de zogenaamde ‘pop-up store’ mede mogelijk gemaakt. “Ik vind het fantastisch dat wij een paar dagen per week van deze mooie locatie gebruik mogen maken. We merken dat inwoners behoefte hebben aan advies omdat ze het lastig vinden om de overstap te maken naar glasvezel. Het is dus super dat deze twijfelaars tussen de boodschappen door even binnen kunnen lopen om een goed advies te krijgen. En hopelijk een abonnement afsluiten, want het kan toch niet zo zijn dat we in Veno de 40% niet halen.”

Elke donderdag en vrijdag open

De pop-up store is vanaf donderdag 29 augustus elke donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 19.00 uur. Mensen kunnen vrijblijvend binnenlopen voor advies of direct een abonnement afsluiten.