Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Graafwerkzaamheden in Scheerwolde gestart

05 maart 2020


De aanleg van glasvezel in de kernen van Steenwijkerland is volle gang! De aannemer is in deelgebied 1 in januari begonnen met graven in Oldemarkt en inmiddels zijn ze ook volop bezig in Scheerwolde. En dat onder het toeziend oog van een paar ooievaars!

Woningschouw

Voordat de aannemer bij u in de buurt begint met graven, gaat hij eerst schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies gerealiseerd wordt. Let op: de woningschouwer van van Gelder Telecom zal zich altijd eerst legitimeren met een ID-pas. Het kan zijn dat er niemand thuis is als de aannemer aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen.

Aannemer Van Gelder

De aannemer Van Gelder Telecom is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in deelgebied 1. Zij zullen voor en tijdens de aanleg met de inwoners van dit deelgebied communiceren over de aanleg en het maken van de aansluiting bij u thuis. Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 en zijn bereikbaar via 038 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens in de 8 weken.

Vragen?

Voor vragen over uw abonnement kunt u terecht bij uw provider. Voor andere vragen of meer informatie kunt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van RENDO buitenaf op telefoonnummer 0522 – 76 81 15.